Groene pens

De groene pens van rund bevat waardevolle voedingsstoffen zoals proteïnen, voedingsvezels en mineralen.

3,49 (3,49 per kg)
Incl. btw, excl. verzendkosten.
- +

Groene pens van rund
De pens is een van de vier magen van het rund die ongereinigd als groene en gereinigd als witte pens wordt aangeboden. De groene pens is volledig onbehandeld en heeft ook in bevroren toestand een frisse groenige kleur. Ze beschikt over een veel hogere voedingswaarde dan witte pens, omdat er in de wanden van de groene pens talrijke gezonde bacteriën aan te treffen zijn.

Voedzaam en bijzonder lekker
De groene pens van rund bevat waardevolle voedingsstoffen zoals proteïnen, voedingsvezels en mineralen. Naast calcium en kalium hoort ook magnesium bij de belangrijkste mineralen in de pens. Bovendien bevat de groene pens waardevolle voorverteerde plantenvezels die tot de reiniging van het maag-darmkanaal van uw hond bijdragen en voor een echt kauwplezier zorgen. De groene pens van rund kan dus op een natuurlijke manier de stofwisseling en de opbouw van de botten van uw hond ondersteunen en een positief effect op de darmflora en het immuunsysteem hebben.

Kwaliteit made in Germany
De groene runderpens wordt slachtvers in onze eigen runderslachterij in Perleberg verwerkt, verpakt en ingevroren in een piepschuimen doos met droogijs naar u verstuurd. De runderpens is grof gemalen en het wordt aangeraden om deze na het ontdooien bij kamertemperatuur op te dienen. Pens en boekmaag horen bij een natuurlijke en evenwichtige BARF-voeding en zouden dus regelmatig moeten worden gevoederd.

Samenstelling: 
100 % runderpens

Opmerking: de K&K Petfood GmbH neemt haar grondstoffen – en zo ook de groene pens– van het eigen slachtbedrijf in Perleberg af. De hier geslachte runderen zijn voor het merendeel afkomstig van de weideveehouderij. In de weide kunnen de dieren bij het grazen eventueel ook verschillende voorwerpen zoals stenen, metaal, glas, plastic enz. opnemen die op een later tijdstip in de magen van het rund geraken.

De groene pens is een natuurzuiver product dat bij ons in de productie niet wordt gewassen, maar slechts grof wordt uitgeschud. Op deze manier blijven alle belangrijke voedingsstoffen en vitaminen alsook plantaardige vezelstoffen bewaard. De groene pens is zo bijzonder voedzaam en lekker. Ondanks strenge kwaliteitscontroles en grote zorgvuldigheid kan het toch voorkomen dat niet alle vreemde voorwerpen uit de groene pens worden verwijderd. Wij raden u daarom aan om het product voor het voederen altijd op vreemde voorwerpen te controleren – want de gezondheid van uw viervoeter ligt ons na aan het hart!

Extra informatie
Ja
Ja
Ja
Analytische bestanddelen
15 %
12 %
1,5 %
76 %
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu

BARF
Wat is dat?

Meer Daarover
BARF	 Wat is dat?