Barf KVV Fish & Chips 500 gr.

Fish & Chips is er nu ook voor uw viervoeter...

3,39€* (6,78 * per kg)
(incl. btw) plus verzendkosten.
- +

Menu vis met aardappelen
Fish & Chips is er nu ook voor uw viervoeter! Ons lekkere menu van vers gevangen zalm en duurzaam gegaarde aardappelen is een mengeling voor ware fijnproevers en zorgt voor afwisseling in de hondenbak. Ideaal geschikt voor honden van alle leeftijdsklassen.

Gezond uit de zee
De regionaal verkregen aardappelen leveren naast koolhydraten ook essentiële aminozuren – die door de duurzame verwerkingswijze goed voor de hond kunnen worden verteerd – zoals vitamine C en de vitaminen B₁, B₂ en B₆. Ook als bron voor de mineralen kalium, calcium, fosfor en magnesium zijn aardappelen goed geschikt. Aardappelen bevatten geen gluten, geen cholesterol of purine.
Het vlees van de zalm, dat in de kleurschakeringen van oranje-roze tot donkerrood kan voorkomen, bevat diverse omega-3-vetzuren. Naast hoogwaardige aminozuren bevat zalm ook de vitaminen A, D en E alsook calcium, magnesium, fluor, seleen en jodium die onder andere voor een glanzende vacht bij uw lieveling zullen zorgen en tegelijkertijd het immuunsysteem ondersteunen.

Hoogwaardige supplementen voor een evenwichtige maaltijd
Het toegevoegde zeezout voorziet bovendien in de behoefte aan natrium; zeewiermeel dient om in de dagelijkse behoefte aan jodium te voorzien. Een fijne mengeling van verschillende kleingesneden kruiden zoals fenegriekzaad, tijm, zoethoutwortel, smalle weegbree en witte waterkers ondersteunen de gezondheid van uw hond. De toevoeging van calciumfosfaat, calciumcarbonaat, magnesium, sporenelementen zoals mangaan, zink en seleen alsook belangrijke vitaminen ronden het menu af.Samenstelling
76,6% vis
19,1% aardappelen
> Barf-Perle-Olie 1
> Barf-Perle-MineraalVit-Poeder
> kruidenVoederaanbeveling
Bij dit product gaat het om een volledig diervoeder van zalm. Gelieve het menu zachtjes te laten ontdooien en bij het bereiken van de kamertemperatuur te voeren.
260 g voorziet in de behoefte van een 10 kg zware hond. Dit geldt als richtwaarde. Naargelang van de activiteit, leeftijd en het ras van de hond kunnen de vermelde gegevens afwijken.

Extra informatie
Ja
Ja
Analytische bestanddelen
11,8 %
25,8 %
3,26 %
0,95 %
54,9 %
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu
Naar de BARF-winkel voor katten
naar de BARF-winkel voor katten
Direct naar eBARF