Lentemenu

  • met rund, kalkoen en zalm
  • bevat veel vers spiervlees
  • afgerond met groenten en fruit van het seizoen
7,69 (7,70 per kg)
Incl. btw, excl. verzendkosten.
- +

Een smakelijk gezonde mengeling van rund en vis
Het nieuw gecreëerde lentemenu sluit naadloos aan bij de reeks van onze hoogwaardige seizoensgebonden BARF-menu’s: het bestaat uit 80% dierlijke en 20% plantaardige componenten. Hoofdbestanddelen van het menu zijn zalm alsook kopvlees en boekmaag van rund. Deze combinatie bereidt je viervoeter ideaal op de aanstaande ruiperiode voor, omdat de in de zalm aanwezige vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht zorgen. Het lekkere kopvlees en de boekmaag voorzien je viervoeter tegelijkertijd van talrijke vitaminen, mineralen en plantaardige vezelstoffen.

Het vlees, dat het lentemenu bevat – en zo ook de verschillende inwendige organen van rund en de gemalen kalkoennekken – is afkomstig van dieren uit de regio. De grondstoffen worden in onze eigen productie in Perleberg dagelijks vers verwerkt en zijn daarom bijzonder rijk aan voedingsstoffen en uitermate lekker.

Verse groenten en fruit voor een goede start in de lente
Naast dierlijke bestanddelen bevat het lentemenu 15% groenten en 5% fruit. Bij de keuze van groente- en fruitsoorten hebben wij bijzonder veel waarde gehecht aan de seizoensgebondenheid. De verwerkte appelen en peren zijn rijk aan vitaminen en foliumzuur, waardoor ze bijdragen tot een gezonde maag-darmflora.

Naast het lekkere zoete fruit bevat het lentemenu ook allerlei groenten. De wortels kunnen het gezichtsvermogen van je hond ondersteunen en dragen tegelijkertijd bij tot een gezonde vacht. Chinese kool en witlof zijn rijk aan vitamine B, C en E alsook mineralen in de vorm van calcium, ijzer, zink, magnesium en fosfor.

Het lentemenu van Vriesvoer is een echte BARF-belevenis voor je viervoeter: gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten voorziet het je viervoeter van alles wat hij voor een goede start in de lente nodig heeft.

Opmerking: Ons lentemenu heette voordien lentemix. De naam is nieuw, maar aan de samenstelling is er niets veranderd.

80 % dierlijke en 20 % plantaardige ingrediënten verdeeld over: 20 % zalm*, 20 % rundersnuitvlees*, 16 % rundermaag, 12 % kalkoennek, 12 % ijsbergsla, 4 % runderlever, 4 % runderhart, 3 % appel, 3 % wortel, 2 % rundernier, 2 % peer, 1 % runderlong, 1 % rundermilt - * het vetgehalte van het snuitvlees is ongeveer 3 %, de zalm heeft ongeveer 16 % ruw vet.

Extra informatie
Ja

Voeraanbeveling

Hoeveelheid voer per dag:
kleine hond: ca. 4% van het lichaamsgewicht
middelgrote hond: ca. 3% van het lichaamsgewicht
grote hond: ca. 2% van het lichaamsgewicht

De waarden zijn als grove richtlijnen te beschouwen. Naargelang van de activiteit, leeftijd en het ras van de hond kunnen de vermelde gegevens sterk afwijken.

We raden je aan de totale hoeveelheid voer over minstens twee porties per dag te verdelen en met essentiële voedingssupplementen te vervolledigen, zoals omega-3-6-9-olie en zeewiermeel.

Al onze BARF-producten worden het beste bij -18°C in de diepvriezer bewaard en vóór het voeren ongeveer 12 uur lang zonder verpakking of met genoeg luchtgaten in de koelkast ontdooid. Het vlees op kamertemperatuur serveren.

Bij dit product gaat het over een volledig voedermiddel voor honden.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu

BARF
Wat is dat?

Meer Daarover
BARF	 Wat is dat?