Zomermenu

• bevat veel vers vlees
• met knapperige kippennekken
• afgerond met groenten en fruit van het seizoen

 

6,99 (6,99 per kg)
*Incl. btw, excl. verzendkosten.
- +

Een evenwichtige samenstelling van rund & kip
Naast spiervlees behoren ook pens, orgaanvlees en botten tot een evenwichtige BARF-voeding – en precies daarom bevat ons zomermenu dit allemaal: kopvlees, groene pens en gemengd orgaanvlees van rund alsook gemalen kippennekken. Deze lekkere combinatie voorziet je viervoeter van veel belangrijke voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en gezonde vetten.

Vitaminerijke groenten en fruit ronden het menu af
Naast de dierlijke bestanddelen bevat ons zomermenu voor een aandeel van 20% verse groenten en fruit van het seizoen. Een bijzonder hoogtepunt zijn hierbij de zoete aardbeien, die veel vitamine C bevatten en onder andere helpen de huid en de vacht gezond te houden, de spijsvertering bevorderen en tegelijkertijd het gehele organisme versterken. Gecombineerd met verse kropsla en snijbiet, die veel belangrijke mineralen zoals caroteen, kalium en chlorofyl bevatten en de celfunctie ondersteunen, wordt het menu door de courgette vervolledigd, die door haar hoge gehalte aan seleen en caroteen als kankerremmend geldt.

De ideale voeding tijdens de zomertijd
Ons zomermenu is een zomerse voedingsstoffenbom, die ook op warme dagen – indien nodig verdeeld over vele kleine porties – ideaal te genieten is. Omdat veel honden bij grote hitte minder graag eten, kun je de dagportie heel simpel opdelen of tijdens de koelere ochtend- en avonduren voeren. De in het menu aanwezige aardbeien hebben een extra eetlustopwekkend effect.

Opmerking: De groene pens is een natuurzuiver product dat bij ons in de productie niet wordt gewassen, maar slechts grof wordt uitgeschud. We raden je daarom aan om het product voor het voeren altijd op vreemde voorwerpen te controleren.

80 % dierlijke en 20 % plantaardige ingrediënten verdeeld over: 40 % rundersnuitvlees, 16 % rundergroenpens, 12 % kippennekken, 10 % sla, 4 % runderlever, 4 % runderhart, 5 % appels, 3 % courgettes, 2 % snijbiet, 2 % rundernieren, 1 % runderlong, 1 % rundermilt - *het vetgehalte van het snuitvlees is ongeveer 3 %.

Extra informatie
Ja
Analytische bestanddelen
16 %
14,6 %
1,6 %
67,6 %

Voeraanbeveling

Hoeveelheid voer per dag:
kleine hond: ca. 4% van het lichaamsgewicht
middelgrote hond: ca. 3% van het lichaamsgewicht
grote hond: ca. 2% van het lichaamsgewicht

De waarden zijn als grove richtlijnen te beschouwen. Naargelang van de activiteit, leeftijd en het ras van de hond kunnen de vermelde gegevens sterk afwijken.

We raden je aan de totale hoeveelheid voer over minstens twee porties per dag te verdelen en met essentiële voedingssupplementen te vervolledigen, zoals omega-3-6-9-olie en zeewiermeel.

Al onze BARF-producten worden het beste bij -18°C in de diepvriezer bewaard en vóór het voeren ongeveer 12 uur lang zonder verpakking of met genoeg luchtgaten in de koelkast ontdooid. Het vlees op kamertemperatuur serveren.

Bij dit product gaat het over een volledig voedermiddel voor honden.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten