Barf KVV Rund-Pastinaken 500 gr.

Verlaagde prijs! https://vriesvoer.nl/1854-thickbox/beef-barf-complete-s.jpg
Vriesvoer

Onze serveerklare kant- en klaar maaltijd Rund-Pastinaken met 5% Banaan (500 gr.) bevat het fijnste rundervlees...

4,31 4,79 (7,91 per kg)
Incl. btw, excl. verzendkosten.
- +

Menu rund met pastinaak en banaan
Onze serveerklare kant- en klaar maaltijd Rund-Pastinaken met 5% Banaan (500 gr.) bevat het fijnste rundervlees, sappige ingewanden en groene pens gecombineerd met een vitaminerijke mix uit groenten en fruit – een licht verteerbaar menu voor elke hond!

Groenten en fruit leveren belangrijke mineralen
Pastinaken bevatten als wortelgewas niet alleen een groot aandeel proteïnen, vitamine C en kalium, maar wekken ook de eetlust op en bevorderen door het vezelaandeel de spijsvertering. De fruitige smaak van de banaan geeft het menu net dat ietsje meer en levert belangrijke mineralen zoals kalium, magnesium en vitamine C.

Hoogwaardige supplementen voor een evenwichtige maaltijd
Energieboost voor gezonde huid en glanzende vacht: onze hoogwaardige lijnzaad- en visolie voorzien uw viervoeter van de essentiële omega-3- en -6-vetzuren. Het toegevoegde zeezout voorziet bovendien in de behoefte aan natrium; zeewiermeel dient om in de dagelijkse behoefte aan jodium te voorzien. Een fijne mengeling van verschillende kleingesneden kruiden zoals fenegriekzaad, tijm, zoethoutwortel, smalle weegbree en witte waterkers ondersteunen de gezondheid van uw hond. De toevoeging van calciumfosfaat, calciumcarbonaat, magnesium, sporenelementen zoals mangaan, zink en seleen alsook belangrijke vitaminen ronden het menu af.

Belangrijke informatie: in de menu’s worden geen botten verwerkt, in plaats daarvan levert onze BARF-PERLE-MineralVitPoeder belangrijke mineralen en vitaminen zoals calcium en magnesium.
Het rundvlees is uitsluitend afkomstig van dieren uit Duitsland en het wordt in ons slachthuis in Perleberg dagelijks vers verwerkt.Samenstelling
35,8% rundernekvlees
27,8% pens
11,9% ingewanden zonder lever
14,9% pastinaken
4,9% bananen
> Barf-Perle-olie 1
> Barf-Perle-MineraalVit-Poeder
> KruidenVoederaanbeveling
Bij dit product gaat het om een volledig diervoeder van rundsvlees. Gelieve het menu zachtjes te laten ontdooien en bij het bereiken van de kamertemperatuur te voeren.
250 g voorziet in de behoefte van een 10 kg zware hond. Dit geldt als richtwaarde. Naargelang van de activiteit, leeftijd en het ras van de hond kunnen de vermelde gegevens afwijken.

Extra informatie
Ja
Ja
Analytische bestanddelen
12,1 %
9,6 %
2,05 %
2 %
67,5 %
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu

BARF
Wat is dat?

Meer Daarover
BARF	 Wat is dat?