Barf KVV Rund Country-mix 1000 gr.

Verlaagde prijs! https://vriesvoer.nl/1909-thickbox/beef-country-barf-complete-l.jpg
Vriesvoer

Een stuk natuur in de hondenbak met ons Barf KVV Rund Country-mix 1000 gr. menu met wortelen en aardappelen...

6,79 7,99 (6,36 per kg)
Incl. btw, excl. verzendkosten.
- +

Menu rund met wortels en aardappelen
Een stuk natuur in de hondenbak met ons Barf KVV Rund Country-mix 1000 gr. menu: de mengeling van het fijnste rundvlees, groene pens, knapperige wortels en aardappelen is ideaal en voorziet uw viervoeter van alle belangrijke voedingsstoffen en is ideaal geschikt voor grotere honden.

Regionale producten voor een evenwichtige maaltijd
Het rundvlees dat voor ons Beef-Country-menu wordt gebruikt, is uitsluitend afkomstig van dieren uit Duitsland en wordt dagelijks vers in ons slachthuis in Perleberg verwerkt. De daarin aanwezige proteïnen leveren essentiële bouwstenen voor het spierstelsel van de hond. Dit menu wordt met duurzaam gegaarde aardappelen aangevuld die naast koolhydraten en essentiële aminozuren ook vitaminen van het B-complex en vitamine C alsook belangrijke mineralen leveren. De verwerkte wortels overtuigen bovendien met hun hoog gehalte aan β-carotine, vitamine C, kalium, calcium en ijzer. Aangezien wij voor uw viervoeter alleen maar het beste willen, letten wij natuurlijk ook bij onze groenten op de regionale herkomst.

Hoogwaardige supplementen voor een evenwichtige maaltijd
Energieboost voor gezonde huid en glanzende vacht: onze hoogwaardige lijnzaad- en visolie voorzien uw viervoeter van de essentiële omega-3- en -6-vetzuren. Het toegevoegde zeezout voorziet bovendien in de behoefte aan natrium; zeewiermeel dient om in de dagelijkse behoefte aan jodium te voorzien. Een fijne mengeling van verschillende kleingesneden kruiden zoals fenegriekzaad, tijm, zoethoutwortel, smalle weegbree en witte waterkers ondersteunen de gezondheid van uw hond. De toevoeging van calciumfosfaat, calciumcarbonaat, magnesium, sporenelementen zoals mangaan, zink en seleen alsook belangrijke vitaminen ronden het menu af.

Belangrijke informatie: in de menu’s worden geen botten verwerkt, in plaats daarvan levert onze BARF-PERLE-MineralVitPoeder belangrijke mineralen en vitaminen zoals calcium en magnesium.Samenstelling
38,8% rundervleesmix
38,8% pens
9,7% wortels
9,7% aardappelen
> Barf-Perle-olie 1
> Barf-Perle-MineraalVit-Poeder
> zeewiermeel en kruidenVoederaanbeveling
Bij dit product gaat het om een volledig diervoeder van rundsvlees. Gelieve het menu zachtjes te laten ontdooien en bij het bereiken van de kamertemperatuur te voeren.
830 g voorziet in de behoefte van een 35 kg zware hond. Dit geldt als richtwaarde. Naargelang van de activiteit, leeftijd en het ras van de hond kunnen de vermelde gegevens afwijken.

Extra informatie
Ja
Ja
Analytische bestanddelen
13,1 %
12,3 %
1,28 %
1,9 %
68 %
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu

BARF
Wat is dat?

Meer Daarover
BARF	 Wat is dat?