Het grote BARF-starterspakket

Verlaagde prijs! https://vriesvoer.nl/2048-thickbox/het-grote-barf-starterspakket.jpg
Vriesvoer
  • inclusief verzendkosten
  • Speciaal voor grote honden
  • Rondom verzorgd
  • BARF-instap gemakkelijk gemaakt
158,99 185,68
Incl. btw, en verzending gratis.
- +

Hier zit alles in wat je voor een BARF-instap nodig hebt
Wil je overstappen op het barfen, maar je bent nog onzeker, hoe het allemaal precies werkt? Geen probleem, met ons BARF-starterspakket wordt het barfen een kinderspel!

Het grote starterspakket bevat alles wat voor een soepele overstap op het barfen nodig is: naast pure rundvleesproducten, lekkere vis en voedzaam orgaanvlees bevat het pakket botten en kraakbeen, groeten- en fruitmixen alsook essentiële voedingssupplementen in de vorm van zalmolie en zeewiermeel. Bovenop is er onze populaire kauwmix van gedroogde lekkernijen van rund en gevogelte, die tussendoor kan worden gevoerd en tot de natuurlijke tandverzorging bijdraagt.

Het grote starterspakket bevat 21 kg diepvriesproducten alsook een selectie van voedingssupplementen en kauwartikelen. Het pakket wordt zonder verzendkosten bij jou thuisbezorgd.

Gratis starthulp voor de BARF-instap
Exclusief voor jou hebben we samen met onze dierenarts dr. Christiane Klemt een gratis starthulp voor een probleemloze BARF-instap ontwikkeld. Je vindt er waardevolle tips voor de voeroverstap, de grootte en de samenstelling van BARF-maaltijden en de ideale verdeling.

Opmerking: Gelieve erop te letten dat er bijkomende verzendkosten kunnen ontstaan, als je bij dit BARF-pakket nog andere bijkomende artikelen bestelt.

Extra informatie
Ja
Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu

BARF
Wat is dat?

Meer Daarover
BARF	 Wat is dat?