Het kleine starterspakket

  • inclusief verzendkosten
  • speciaal voor kleine honden
  • bevat alles voor de optimale verzorging
  • BARF-instap gemakkelijk gemaakt
90,99€*
(incl. btw) en verzending gratis.
- +

Waarschuwing: laatste artikelen op voorraad!

Hier zit alles in wat je voor een BARF-instap nodig hebt
In dit BARF-instappakket vind je alles wat voor een op het dier afgestemde en gezonde rauwe voeding nodig is: puur vlees, vleesmengelingen, lekkere vis, voedzaam orgaanvlees, kraakbeen en botten alsook groente- en fruitmixen. Aangevuld met onze hoogwaardige voedingssupplementen in de vorm van zalmolie en zeewiermeel is de BARF-instap zo een kinderspel! Dit pakket bevat bovenop onze populaire kauwmix met een bonte selectie van gedroogde kauwartikelen van rund en gevogelte voor tussendoor of de natuurlijke tandverzorging.

Het kleine BARF-starterspakket bevat 7 kg BARF-vlees alsook een selectie van voedingssupplementen en kauwartikelen. Het pakket wordt zonder verzendkosten bij jou thuisbezorgd.

Gratis starthulp voor de BARF-instap
Exclusief voor jou hebben we samen met onze dierenarts dr. Christiane Klemt een gratis starthulp voor de probleemloze BARF-instap ontwikkeld. Je vindt er waardevolle tips voor de voeroverstap, de grootte en de samenstelling van BARF-maaltijden en de ideale verdeling.

Opmerking: Gelieve erop te letten dat er bijkomende verzendkosten kunnen ontstaan, als je bij dit BARF-pakket nog andere bijkomende artikelen bestelt.

Extra informatie
Ja
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu
Naar de BARF-winkel voor katten
naar de BARF-winkel voor katten
Direct naar eBARF