Het middelgrote BARF-proefpakket

  • inclusief verzendkosten
  • met veel vers vlees van rund en kip
  • Proberen gemakkelijk gemaakt
  • Speciaal voor middelgrote honden
84,99
Incl. btw, en verzending gratis.
- +

Allerlei lekkers van rund en kip
Het middelgrote proefpakket bevat een grote selectie aan vlees van weiderund uit Duitsland: naast lekkere pens zijn mals spier-, nek- en snuitvlees alsook onze populaire power-mix en gemalen borstbeen inbegrepen. Tegelijkertijd bevat het pakket meerdere variaties van kip zoals het gemalen kippenkarkas en de kip-rund-mix. In totaal bevat het pakket 12 kg vers vlees.

Alleen maar het beste om te testen
Alle producten, die zich in dit proefpakket bevinden, behoren tot onze populairste producten. Uw viervoeter kan zich dus direct van het begin af aan door onze bestsellers heen testen en zijn eigen favorieten vinden.
De inhoud van dit pakket en ook alle andere producten worden dagvers in onze productie in Perleberg verwerkt, verpakt en verstuurd. De grondstoffen zijn bijna uitsluitend afkomstig uit Duitsland en zijn gedeeltelijk van BIO-kwaliteit. Verdere informatie over Frostfutter Perleberg en over het barfen in het algemeen vindt u in onze service-rubriek.

Let op! Als U bij een pakket extra artikelen besteld (losse bestelling) worden voor deze artikelen extra Verzend- en verpakkingskosten gerekend.

Extra informatie
Ja
Ja
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu

BARF
Wat is dat?

Meer Daarover
BARF	 Wat is dat?