Het middelgrote BARF-starterspakket

  • inclusief verzendkosten
  • Speciaal voor middelgrote honden
  • Er zit alles in voor een perfecte start
  • BARF-instap gemakkelijk gemaakt
111,99€*
(incl. btw) en verzending gratis.
- +

Waarschuwing: laatste artikelen op voorraad!

Hier zit alles in wat je voor een BARF-instap nodig hebt
Alle begin is moeilijk! Niet met ons BARF-starterspakket, want hierin vind je alles wat voor een op het dier afgestemde en gezonde rauwe voeding nodig is! Naast puur spiervlees van rund en vleesmengelingen bevat het pakket lekkere vis, voedzaam orgaanvlees, kraakbeen en botten alsook groente- en fruitmixen. Het wordt aangevuld met onze essentiële voedingssupplementen in de vorm van zalmolie en zeewiermeel alsook de populaire kauwmix, die een mengeling van gedroogde kauwartikelen van rund en gevogelte bevat, die tussendoor kunnen worden gevoerd en tot een natuurlijke tandverzorging bijdragen.

Het middelgrote BARF-starterspakket bevat 12 kg diepvriesproducten alsook een selectie van voedingssupplementen en kauwartikelen. Het pakket wordt zonder verzendkosten bij jou thuisbezorgd.

Gratis starthulp voor de BARF-instap
Exclusief voor jou hebben we samen met onze dierenarts dr. Christiane Klemt een gratis starthulp voor de probleemloze BARF-instap ontwikkeld. Je vindt er waardevolle tips voor de voeroverstap, de grootte en de samenstelling van BARF-maaltijden en de ideale verdeling.

Opmerking: Gelieve erop te letten dat er bijkomende verzendkosten kunnen ontstaan, als je bij dit BARF-pakket nog andere bijkomende artikelen bestelt.

Extra informatie
Ja
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu
Naar de BARF-winkel voor katten
naar de BARF-winkel voor katten
Direct naar eBARF