Wintermenu

  • met rund en lam
  • bevat veel vers spiervlees
  • afgerond met groenten en fruit van het seizoen
7,19 (7,18 per kg)
Incl. btw, excl. verzendkosten.
- +

Lekkere mengeling van rund & lam
De nieuw gecreëerde wintermenu is een absolute must in de voerbak van je viervoeter, want hij bevat uitsluitend hoogwaardige componenten die bijzonder rijk aan belangrijke voedingsstoffen zijn. Zo wordt het verwerkte rundernekvlees gekenmerkt door zijn hoge bloedgehalte dat vooral zout en ijzer levert. De groene pens van lam wordt in onze productie alleen maar uitgeschud en niet gewassen en bevat daarom essentiële voedingsstoffen zoals proteïnen, voedingsvezels en mineralen alsook plantaardige vezelstoffen in de vorm van een voorverteerde maaginhoud.

Het in de wintermenu inbegrepen vlees – en zo ook de verschillende ingewanden en het borstbeen van rund – zijn afkomstig van runderen uit de streek. De grondstoffen worden in onze eigen productie in Perleberg dagelijks vers verwerkt en zijn dus bijzonder gezond en lekker.

Met verse groenten & fruit gezond door de winter heen
Naast 80% vlees bevat de wintermenu van Vriesvoer ook 20% verse groenten en fruit, die je viervoeter gegarandeerd gezond door de winter heen zullen brengen. Bij de selectie van groente- en fruitsoorten hebben wij bijzonder belang aan de seizoensgebondenheid gehecht. De verwerkte appelen zijn o.a. rijk aan vitamine C, kalium, fosfor en ijzer.

Naast het lekker zoete fruit bevat de wintermenu ook allerlei groenten, die in de vorm van rode bieten en pastinaken tot een gezonde en gereguleerde spijsvertering bijdragen. De sla levert belangrijke voedingsstoffen, maar vooral ook plantaardige vezelstoffen.

80% dierlijke en 20% plantaardige bestanddelen onderverdeeld in:
40% rundernekvlees, 16% lamspens, 12% runderborstbeen, 5% pastinaak, 5% appel, 5% ijsbergsla, 4% runderlever, 4% runderhart, 3% spinazie, 3% rode bieten, 1% rundernier, 1% runderlong, 1% rundermilt

Extra informatie
Ja
Analytische bestanddelen
11 %
20 %
1,8 %
2,5 %
65 %
Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu

BARF
Wat is dat?

Meer Daarover
BARF	 Wat is dat?