Het grote BARF-proefpakket voor honden

Verlaagde prijs! https://vriesvoer.nl/2043-thickbox/het-grote-barf-proefpakket-voor-honden.jpg
Vriesvoer
  • inclusief verzendkosten
  • met veel vers vlees van rund en kip
  • BARF heel gemakkelijk om te proberen
  • speciaal voor grote honden
105,99 119,01 (inf per kg)
Incl. btw, en verzending gratis.
- +

Allerlei lekkers van rund en gevogelte
Het grote proefpakket bevat veel verschillende vleesvariaties van weiderund uit Duitsland: naast lekkere pens en boekmaag zijn mals spier-, nek- en snuitvlees alsook onze populaire rundvlees-mix en gemengde ingewanden inbegrepen. Tegelijkertijd bevat het pakket meerdere producten van gevogelte zoals het gemalen kippenkarkas, kippen- en kalkoenhalzen en de kip-rund-mix. In totaal bevat het pakket 19 kg vers vlees.

Alleen maar het beste om te testen
Alle producten, die zich in dit proefpakket bevinden, behoren tot onze populairste producten. Uw viervoeter kan zich dus direct van het begin af aan door onze bestsellers heen testen en zijn eigen favorieten vinden.

De inhoud van dit pakket en ook alle andere producten worden dagvers in onze productie in Perleberg verwerkt, verpakt en verstuurd. De grondstoffen zijn bijna uitsluitend afkomstig uit Duitsland en zijn gedeeltelijk van BIO-kwaliteit. Verdere informatie over Frostfutter Perleberg en over het barfen in het algemeen vindt u in onze service-rubriek.

Let op! Als U bij een pakket extra artikelen besteld (losse bestelling) worden voor deze artikelen extra Verzend- en verpakkingskosten gerekend.

Extra informatie
Ja
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu

BARF
Wat is dat?

Meer Daarover
BARF	 Wat is dat?