Het topperpakket

  • inclusief verzendkosten
  • bevat veel lekkernijen
  • vormt de ideale BARF-basis
  • met vers vlees van rund en kip
113,99€*
(incl. btw) en verzending gratis.
- +

Smaaktoppers voor jouw hond: pens en boekmaag
De groene pens en boekmaag behoren vanouds tot onze toppers. De magen zijn voor honden een smakelijke lekkernij en hebben een hoog voedingsgehalte. Door hun taaie consistentie zetten ze tot kauwen aan en verzorgen hierdoor het gebit van je hond. Tegelijkertijd ondersteunen ze door aanwezige voorverteerde plantenresten op een natuurlijke manier de darmflora en leveren gezonde bacteriën alsook belangrijke plantaardige vezelstoffen.

Zowel afzonderlijk als in onze BARF-mixen zijn onze groene pens en de boekmaag van Duitse weiderunderen uitermate populair. Daarom bevat ons topperpakket een grote variatie van deze producten zoals de pens-uier-mix of de power-mix met aardappelen.

Calciumrijke topper van kip voor gezonde botten
Naast de variatie van rund behoren ook enkele producten van kip tot onze toppers. Vooral de gemalen kippenkarkassen en de kip-rund-mix zijn absolute toppers in de voerbak van de honden van onze klanten. Beide BARF-producten bevatten door het hoge gehalte aan botten een grote hoeveelheid aan essentieel calcium en zouden daarom regelmatig moeten worden gevoerd.

Onze toppers voor je hond in één pakket samengevat
Ons topperpakket bevat 25 kg van onze te allen tijde populaire BARF-variaties van rund en kip en doet zodoende zijn naam 100% eer aan. Het vlees is uitsluitend afkomstig van dieren uit Duitsland en wordt dagvers in onze eigen productie verwerkt, verpakt en zonder verzendkosten bij jou thuisbezorgd.

Door de grote verscheidenheid voorzien de BARF-producten in dit pakket je viervoeter van veel essentiële voedingsstoffen in de vorm van hoogwaardige dierlijke eiwitten alsook verschillende vitaminen en mineralen. Onze toppers zijn dus niet alleen bijzonder lekker, maar ook uitermate gezond.

Let op! Als U bij een pakket extra artikelen besteld (losse bestelling) worden voor deze artikelen extra Verzend- en verpakkingskosten gerekend.

Extra informatie
Ja
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu
Naar de BARF-winkel voor katten
naar de BARF-winkel voor katten
Direct naar eBARF